Een-op-een

Leven roept als vanzelf vragen op: over wie je bent (of denkt te zijn), over waar je bezieling ligt, over je verbinding met anderen (een partner, vriend, broer, zus, of ouder). En dan heb je ook nog de talloze vragen die tot je komen in je werk. Of je op het juiste spoor zit bijvoorbeeld. Of wat je doet nog wel bij je past.

En dat is helemaal niet erg. Vragen zijn wezenlijk onderdeel van wie wij zijn. Wel is het belangrijk om jezelf erin niet vast te draaien. Dat werkt, als je niet uitkijkt, verstikkend. Het trekt alle energie weg.

Maar wat als het ons lukt om vragen te zien als uitnodiging aan onszelf? Een opening om onszelf en onze omgeving beter te leren kennen? Zo bekeken verschijnen ze niet als probleem maar als mogelijkheid.

Vragen zien als mogelijkheid: precies in dit proces wil ik met jou oplopen. Hoe? Middels een wandelvorm die bij jou past. Onderstaand vind je korte en langere vormen. Ook bied ik een vorm – de stiltenacht – die bovenal innerlijke beweging benadrukt.

 

De verschillende persoonlijke wandelvormen zijn:

 

Losloper: Ben je toe aan een nieuwe stap of innerlijke verandering? Ik help je graag je gevoelens en gedachten los te lopen en toe te werken naar concreet handelingsperspectief. De eerste sessie bestaat uit een wandeling van 1,5 uur. De inzichten uit deze eerste wandeling vormen de aanzet voor eventuele vervolgsessies. Vanzelfsprekend altijd in nauwe overeenstemming met je eigen behoeftes en mogelijkheden.

Leidraad voor de losloper is jouw persoonlijke inspiratie en intuïtie. Ook gebruiken we het landschap als metafoor voor jouw persoonlijke ontwikkelproces.

Doorloper: Heb je een overvolle agenda en veel verplichtingen? Dan is het vruchtbaar om soms nadrukkelijk terug te schakelen. Tijdens de doorloper – een lange wandeling van ongeveer vier uur – is er veel ruimte voor stilte en vertragen, maar ook voor een aantal kerngedachten die helpen je te richten op wat daadwerkelijk van betekenis is voor jou.

Stiltenacht: ’s Nachts komen er in ons intuïties en gevoelens omhoog die overdag onder het oppervlak blijven. Tijdens de stiltenacht verkennen we de kracht van het donker in de buitenlucht. Je luistert naar wat zich aandient tussen spreken en zwijgen tijdens deze stiltemeditatie.

 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

 

Scroll to top